A legtöbb azon múlik, hogy milyen a kisugárzásod!

A kisugárzásod fogja meghatározni leginkább a nők számára, hogy vonzó férfi vagy-e. Ez az, amivel valóban minden nőt lehengerelhetsz függetlenül attól, hogy milyenek a belső tulajdonságaid.

A kisugárzásod javítása

Elsősorban önmagadban kell rendezned a dolgokat. Ha te magad sem hiszed el, hogy jó pasi vagy, akkor hogy akarhatod, hogy mások azt gondolják rólad? Az a férfi, aki minden nap úgy kel fel, hogy igen, ő a legjobb, mindent és mindenkit megkaphat, nagy valószínűséggel el is éri a céljait.

kisugárzás

Ha nincs önhited, tartsd magadban!

Az egy dolog, hogy az önbizalmad csekély. Amíg mások ezt csak feltételezik, mert a kisugárzásodból leír, addig még egyszerűen tudsz változtatni. A legnagyobb baj az okozza, ha ki is mondod, hogy te “erre meg arra” nem vagy képes, “ebben nem vagy jó” és “ezért nem szeretnek sokan”. Még a legjobb barátod is el fogja hinni egy idő után, ha folyton ezt állítod. A kimondott szavaknak sokkal nagyobb súlyuk van.

Ha ezt a visszájára fordítod és egy-egy kihívás, feladat előtt azt mondod, hogy bármilyen nehéznek is tűnik, te meg fogod valósítani, meg fogod oldani a problémát, akkor már fél úton jársz a sikerhez. Arról nem beszélve, hogy mások is el fogják hinni, hogy képes vagy rá, hiszen a kisugárzásod magabiztosságról, öntudatosságról árulkodik.

Az emberek, a nők, sokkal jobban vonzódnak egy olyan férfihoz, aki biztonságot ígér számukra. A te tanácsaidat sokkal jobban el fogják fogadni, ha magabiztosan adod elő őket. Még akkor is, ha egy másik személynek tegyük fel, hogy sokkal jobb ötletei vannak, de félve mondja ki azokat.

Ügyelj rá, hogy mit mutatsz kifelé és ha még nincs is akkora önbizalmad, egy idő után saját magad is el fogod hinni, hogy te vagy a legjobb, bármiről is legyen szó.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*