Férfiak és a sírás

sírás

Sokan úgy gondolják, hogy a férfiaknál a sírás egyértelműen a gyengeség jele. Óriási tévedés, a férfiaknál a sírás általában ritkább, de jelentése épp ugyanaz. Annyit jelent, hogy bizony, te is ugyanolyan érző ember vagy, mint a nők.

A sírás minden ember számára, úgy a férfiak számára is megkönnyebbülést, a stressz egy bizonyos fajtájú levezetését jelenti.

A sírás okát elég sok minden kiválthatja. Például gondolj csak azokra a híres sportolókra, akik a siker vagy éppen kudarc hatására sírták el magukat. A közönség nem mutogatott rájuk ujjal, hogy férfiak létére sírnak, hanem vagy társultak hozzájuk, vagy még nagyobb lelkesítő örömmel tapsoltak számukra.

Ugyanezt a helyzetet váltja ki egy hirtelen ért sokk, félelem, bánat, egy szeretett személy elvesztése és még sorolhatnám a hosszúra nyúló listát. Lényegében bármi kiválthatja, legyen az örömhír vagy bánatra késztető dolog.

sírás

A sírás nők előtt

Miért lenne gáz, ha az ember a saját szerelme előtt sír? A hiszti természetesen teljesen más kérdés, de ha valóban egy ilyen mély érzelmi megnyilvánulásról van szó, az teljesen elfogadott. Ha az ember tényleg szereti a másikat, akkor nem rökönyödik meg ezen és nem váltja ki a párjából azt az érzést, hogy lehet, hogy a sírást titkolni kéne.. Sőt, ilyenkor az a nem elfogadott, ha a kedvesed nem támogat, hanem magadra hagy.

Fordított esetben ugyanis a nők természetesnek gondolják, hogy ha sírnak, akkor a férfi az erős karjával átkarolja, megvigasztalja, megnyugtatja, sőt még teával is kedveskedik. Ezzel nincs is baj, mert ez a normális, de ennek fordított helyzetben is működnie kell ahhoz, hogy harmonikus legyen a kapcsolat, hogy ne legyenek a feleknek egymás előtt szégyellni valójuk.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*